Peregrinazione

Het leven is een zwerftocht.

Den Hamert, Limburg

Teamcoaching


Hoe zou jij de individuele of de groepsbinding van een team waar het niet (meer) loopt, je niet exact weet wat er aan de hand is, willen aanmoedigen zodat gewenste veranderingen opgang komen?

Want in elk systeem is een specifieke dynamiek, soms als onbegrepen kracht die dingen (on)mogelijk maakt.  Vanuit het ordeningsprincipe heeft in een team ieder op een natuurlijke wijze zijn eigen, unieke plaats, ook jij als de leidinggevende.
Die heeft ieder in te nemen!
Als daar inbreuk op wordt gemaakt ontstaat er een onderhuidse dynamiek. Het gaat allemaal onverklaarbaar moeizaam en, erger, de sfeer is slecht en de resultaten blijven achter. De prestaties blijven ver achter en jouw positie wordt zorgelijk!
Als systemisch coach wil ik je begeleiden om die dynamiek helder te maken. In de systemische-opstelling vertellen de representanten het verhaal, over jouw organisatie. Zichtbaar wordt wie welke positie werkelijk inneemt of juist niet. Vanuit de nieuwe inzichten bekijken wij welke positie jij als leidinggevende of jullie als managementteam zouden kunnen, moeten innemen om veranderingen tot een succes te maken.
Hoe?
In één dagdeel ga ik samen met jou aan het werk. We maken bijvoorbeeld een organisatie-opstelling. Je krijgt inzicht in welke systemen er werken in jouw organisatie/team, wie de (echte) kernspelers zijn. Of we maken afspraken voor een coachingstraject hoe jij het team en de dynamiek samen met je medewerkers van binnenuit kunt beïnvloeden en hoe je dat bijstuurt. Hoe ieder met zijn en haar competenties complementair kan zijn aan positieve werksfeer en klinkende resultaten op korte en lange termijn.

In het kosteloze intakegesprek maken we de coachingsdoelstelling(en) helder, maken we afspraken over vergoedingen, locatiehuur e.d.

Dus pak de telefoon en bel mij op 0650440792 of stuur een email, dan maken we korte termijn een contact afspraak.

                                                                                                                Peregrinazione is vrijgesteld van BTW afdracht.