Peregrinazione

Het leven is een zwerftocht.

Gorges du Tarn, Frankrijk

Individuele coaching

Je filtert de levens gebeurtenissen op basis van jouw referentiekader, het is jouw unieke beeld van de wereld.  Het leidt tot jouw wijze van generalisaties en overtuigingen. Overtuiging bepaalt gedrag! Maar het is ook een keuze!
Soms ben je er zo in verstrikt geraakt dat dit kernovertuigingen zijn geworden: “ik ben niet goed genoeg”, “niemand is te vertrouwen” , “ik word niet gewaardeerd” enz. Je piekert je wezenloos! Soms is het gemakkelijker om de schuld aan anderen te geven. "Jij maakt mij ongelukkig", "jij zorgt ervoor dat ik mijn werk niet kan doen", "jij maakt mij boos", enz. Uitspraken waarbij je geen verantwoording voor je eigen gedrag neemt. Maar hoe word je je daarvan bewust?

Schenk aandacht aan jezelf, want je zit jezelf in de weg, zit niet lekker in je vel en je merkt het aan de reacties van anderen!

Dat maakt dat je eenzaam en alleen op een kruispunt staat. Je hebt een probleem en je bent (even) niet in staat om een richtings-keuze te maken!
Want wie ben je nu werkelijk en wat zou je nou echt graag willen?

Met (Life) Coaching kom je jezelf onder ogen, leer je (weer) relativeren en contact maken  met jezelf en met anderen.
Je leert de signalen van onbalans (h)erkennen en om de balans weer te herstellen.

Ik ben er van overtuigd dat je je gedrag zelf kunt veranderen.
Dat kun je niet alleen, daar kan ik je in begeleiden en coachen.
Zo loods ik je door een leerzame levensfase.
Thuiskomen bij jezelf!
Hoe?
Bel me op 06 504 407 92 of stuur een email!

Je eerste stap is een intake gesprek. Samen spreken we af waar jij aan wilt werken en dat we daarmee een traject volgen in gesprekken van anderhalf uur. En wat daar de kosten van zijn.   

Thema's voor Coaching: Carriére keuzes, zakelijk communiceren, time-management, gedrag, levensbalans, balans werk en privé, zingeving, faalangst, (familie)relaties, rouwverwerking, ........