Even voorstellen:

           Theo Hoogink.

Toon mij uw paard..........
Ik ben geboren en getogen op het boerenland op het kantelmoment dat de mechanisatie de spier- en paardenkracht ging vervangen. Nog onwetend dat paarden in m’n bloed zaten.
M’n eerste werkzame jaren heb ik in de techniek doorgebracht. Al snel voelend dat er een avontuurlijke geest in mij zat. Dat vond ik in het politievak.
Als diender in een bruisende samenleving en jawel ook te paard orde handhaven en boeven vangen.

Vorstelijk werk.
Na een paar jaar het bijzondere avontuur in de begeleiding van de Koninklijke Familie.
De wereld als werkterrein. Zichtbaar onzichtbaar zijn.

Het bloed kroop, de paarden bleven trekken. Ik werd manager van de oudste Bereden Brigade van Nederland. De uitdaging om bedrijfsmatig ondernemend, zakelijk leiden van een politie boerderij met 32 paarden en 35 medewerkers. Specialisten in ordehandhaving.

De avontuurlijke levensreis bracht mij naar Limburg. Politiemensen trainen in geweld- en gevaarsbeheersing. Van individuele diender tot grootschalige relbestrijding. En samen met m'n medewerkers een nieuw, modern politietrainingscentrum ontwikkelen.

Kenmerkend voor mij is dat ik in die functies, nationaal en internationaal mensen samenbracht die de kennis met elkaar deelden. Om zo de professionaliteit van de specifieke vakgebieden te bevorderen. Toen ook ontdekkend dat m'n ontwikkelingsdrive mijn krachtbron is.

Ontwikkelingsvisie
Zelfgroei door studie, opleiding, training.
Dagelijks nieuwsgierig zwervend op reis zijn.
Mensen met elkaar verbinden, ze aanmoedigen om elkaars talenten in complementariteit tot een krachtig proces naar topkwaliteit te ontwikkelen.
Dat is de essentie in m'n coaching en trainingen.
Vanuit kennis, kunde en vaardigheden reik ik bruikbare modellen aan. Alle onderdelen die je nodig hebt om zonder oogkleppen op weg te gaan. Stap voor stap, oefening na oefening, toepasbare vaardigheden opbouwen.

In beweging komen.
In koetsiers-taal: Je paarden inspannen. Dan komt er een moment dat jij op de bok klimt, je paarden aanmoedigt en in beweging zet. Op weg gaan met het vertrouwen dat je alles in je hebt om de problemen van je avontuur op te lossen.

Onderweg zijn.
Ik durf te dromen en maak(te) m’n dromen waar.
Daardoor heb ik een rugzak vol met internationale ervaring, kennis, kunde, leiderschap en managementvaardigheden.
Ik propte er m’n (NLP) coachings-, trainers-, familie-, organisatie- en traumaopstellingen-certificeringen en vele andere opleidingen, bij.
Dat zet ik nu allemaal in om samen met jou of jullie op reis te gaan!
Dat is genietend onderweg zijn en blij arriveren op de bestemming!

En de paarden…
ja, ook al geniet ik van de technologische ontwikkelingen, ik ben ook nog steeds met de edele viervoeters onderweg………